We kunnen stilaan ons normale leven terug oppikken en daar is iedereen tevreden mee. Ook Captain Blue neemt de draad terug op met de havenrondvaarten in onze kusthaven.

Al enkele jaren is de samenwerking tussen Captain Blue en de Port of Zeebrugge – Fanpage één van mijn troeven. De samenwerking begon in 2011 en gaat ook dit jaar onverminderd verder. Ik ben blij dat de havenrondvaarten eindelijk hervat zullen worden! Het zal opnieuw mogelijk zijn om de haven vanop het water te ontdekken en de grote schepen van dichtbij te kunnen zien. Een perfecte familie uitstap als je het mij vraagt!


De Zephira heeft ongeveer 9 maanden stil gelegen en is nu helemaal klaar om er met haar bemanning volledig in te vliegen! De havenrondvaarten in Zeebrugge worden hervat op 3 juli en zo kan het startschot voor het zomerseizoen officieel gegeven worden!

De capaciteit aan boord bedraagt momenteel max. 75 personen. Dat betekend een capaciteitsverlaging van ongeveer 35% om social distancing tussen tafels en bubbels te respecteren. Aan boord geld er een mondmaskerplicht indien de passagiers naar het toilet of naar de bar willen gaan. Op hun plaats en tijdens het consumeren van een drankje met prachtig uitzicht mag het mondmasker af. Vanaf zaterdag staat de bemmaning klaar om u van een verfrissend drankje te voorzien terwijl u geniet van de wereldhaven.

Wanneer de passagiers aan boord komen zal gevraagd worden om de handen te ontsmetten en ook het schip zal ontsmet worden tussen de vaarten door. Daarnaast is er aan boord een goede CO2-meter om alles goed te kunnen opmeten.

Voor tickets en info kunt u terecht op de website van Captain Blue.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *