Wie in de voorhaven is kan er moeilijk naast kijken. Sinds kort staat een grote panda geschilderd op de muur van het M&R gebouw bij CSP Zeebrugge. Een symbool voor de samenwerking tussen de haven en China.

De Belgische street art kunstenaar Wietse werd in 2019 bekroond voor zijn werk. Sindsdien is er een nauwe samenwerking ontstaan met de stad Brugge en ondertussen prijken er al meer dan 7 kunstwerken van de kunstenaar op verschillende locaties. Nu dus ook in de voorhaven.

In het kader van deze kunstwerken contacteerde het havenbestuur de mensen van CSP met een ontwerp die de samenwerking tussen de haven en China symboliseert. Het schilderen van de grote panda nam ongeveer een goede week in beslag.

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *